Piatra-Neamț: noi contracte au fost semnate pentru șase proiecte finanțate prin PNRR

Eduard Turcu

Primarul municipiului Piatra-Neamț și președintele PNL Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a fost prezent în această săptămână la București, unde a semnat contracte pentru șase proiecte finanțate prin PNRR și a participat la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România și la Gala AMR. 

Andrei Carabelea: „săptămâna aceasta am fost la București și pot să descriu vizita ca una eficientă din toate punctele de vedere. Dar mai ales energetic. Pentru că am semnat contractele de finanțare pentru șase proiecte finanțate prin PNRR”.

Este vorba despre reabilitarea energetică a mai multor blocuri de locuințe, modernizarea unei școli și reabilitarea unor clădiri administrative din oraș. Valoarea tuturor contractelor semnate în aceste zile este de peste 66 de milioane de lei, iar implementarea proiectelor va însemna o reducere importantă a consumului de energie, reducerea costurilor, și, implicit, creșterea calității vieții pentru pietreni”, a declarat edilul.

Piatra-Neamț a primit premiul de excelnță pentru eficiență energetică

Andrei Carabelea a anunțat că a participat și la două evenimente ale Asociației Municipiilor din România – Adunarea Generală AMR și Gala AMR. La cel din urmă acesta a spus că orașul pe care îl administrează a primit premiul de excelență pentru eficiență energetică.

„Am participat și la două evenimente ale AMR – Asociaţia Municipiilor din România – Adunarea Generală AMR și Gala AMR. La cel din urmă am primit o recunoaștere importantă pentru municipiul nostru – premiul de excelență pentru eficiență energetică! Un premiu care este meritul unei echipe întregi și rezultatul seriozității și muncii colegilor din primărie. Lor le mulțumesc nu doar pentru implicarea în acest proiect, ci pentru toate la care lucrăm”, a precizat liberalul.

Andrei Carabelea: „Acest premiu este o confirmare a faptului că proiectele de modernizare la care lucrăm vor genera un impact pozitiv pentru comunitate, pentru mediu, dar și din punct de vedere economic, pentru întreg orașul”.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul