Piatra Neamț: Primăria desfășoară lucrări în ritm accelerat pe tronsonul Decebal – Traian

Eduard Turcu

Primăria municipiului Piatra Neamț desfășoară lucrări în ritm accelerat pe tronsonul Decebal – Traian.

„Știu că foarte multă lume este interesată de stadiul lucrărilor de aici, așa că fac un scurt rezumat la ce se întâmplă în această perioadă: Constructorii se concentrează pe finalizarea lucrărilor de înlocuire a magistralei de apă, ca să pregătim asfaltarea pe Bulevardul Traian, de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” până la podul de la spital. De luni au început activitățile pregătitoare pentru turnarea plăcii de beton care se va afla sub stratul de asfalt”, a spus primarul Andrei Carabelea.

Liberalul a afirmat că la noua conductă de apă se lucrează și în Piața Mihail Kogălniceanu și pe Bulevardul Decebal, în diverse etape: montarea de cămine, vane, echipamente de aerisire și turnarea efectivă a căminelor.

„Foarte important, în aceste zile pe Bulevardul Traian și în Piața Mihail Kogălniceanu s-au reluat activitățile de schimbare a bordurilor și pavelelor de pe trotuare. Mare parte din aceste lucrări se fac sub trafic, așa că vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul