Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a anunțat progresele privind modernizarea străzilor Aerodromului și Călugărului

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, a anunțat săptămâna aceasta progresele privind lucrările de modernizare a infrastructurii prin continuarea asfaltării pe străzile Aerodromului și Călugărului.

  • Primarul Andrei Carabelea anunță progresele în lucrările de modernizare a infrastructurii din oraș prin asfaltarea străzilor Aerodromului și Călugărului.
  • Se toarnă primul strat de asfalt pe ambele străzi, cu jumătate din carosabilul străzii Călugărului deja acoperit de covorul asfaltic.
  • Pe strada Aerodromului, primul strat de asfalt a fost aplicat pe întreaga lungime a străzii, iar estimările indică finalizarea acesteia în săptămâna următoare.

Strada Aerodromului va fi finalizată săptămâna viitoare

Conform declarațiilor primarului Carabelea, pe ambele străzi s-a început turnarea primului strat de asfalt. Pe strada Călugărului, covorul asfaltic a fost aplicat pe jumătate din carosabil, în timp ce pe strada Aerodromului primul strat de asfalt acoperă întreaga lungime a străzii. Autoritățile estimează că, până săptămâna viitoare, strada Aerodromului va fi complet asfaltată, urmând ca lucrările să se concentreze pe ridicarea căminelor la cotă.

„Pe ambele străzi se toarnă primul strat de asfalt. Pe Călugărului a fost turnat covorul asfaltic pe o jumătate din carosabil, în timp ce pe Aerodromului avem deja primul strat pe întreaga lungime a străzii. Estimăm că săptămâna viitoare strada Aerodromului va fi gata, urmând ridicarea la cotă a căminelor. Ne apropiem cu pași repezi de finalul lucrărilor de asfaltare pe aceste două străzi”, a transmis edilul.
sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment