Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a prezentat stadiul proiectelor aflate în derulare

Eduard

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, a prezentat stadiul proiectelor aflate în derulare.

Andrei Carabelea: „Am menționat una dintre investițiile pe care le derulăm prin Compania Națională de Investiții, azi vreau să detaliez. Este vorba despre creșa de 70 de locuri care se construiește pe strada Mihai Viteazul. Și nu este singura, pentru că printr-un proiect similar construim și o creșă de 40 de locuri în Văleni. Stadiul lucrărilor este de 40%, respectiv 30% și mă bucură ritmul de lucru”.

„Dar nu sunt doar aceste două creșe. Prin Direcția de Asistență Socială mai facem un centru de zi pentru copiii aflați în situații vulnerabile, care va funcționa în vechea centrală termică nr. 26. Clădirea abandonată va fi reabilitată complet, primind astfel o nouă viață, pentru cel mai important obiectiv: Educația”, a spus liberalul.

„Ziua de azi a venit cu o veste bună pentru un alt proiect din domeniu: un centru de zi pentru copiii cu dizabilități. Am depus proiectul în ianuarie și azi am aflat că a fost aprobat. 42 de copii vor beneficia aici de servicii sociale de specialitate, iar casa acestui centru va fi tot o clădire dezafectată pe care o vom extinde și moderniza complet”, a declarat Andrei Carabelea.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul