Piatra Neamț: Skatepark-ul este unul dintre proiectele prinse pe lista de investiții pe care Administrația Liberală le va face anul acesta

Eduard Turcu

Skatepark-ul este unul dintre proiectele prinse pe lista de investiții pe care Administrația Liberală le va face anul acesta în Piatra Neamț, conform declarațiilor făcute de edilul Andrei Carabelea.

„Mulți tineri din Piatra-Neamț mi-au scris mesaje despre faptul că își doresc un nou skatepark în oraș și au venit cu propuneri pentru a contura ideea finală a proiectului. De altfel, proiectul cuprinde o reamenajare amplă a zonei, în care va fi inclus și pumptrack-ul pe care l-am achiziționat vara trecută. Vom face și o zonă de relaxare adiacentă skatepark-ului, vor fi și echipamente pentru sport în aer liber și tot spațiul va fi sistematizat (spații verzi, mobilier urban).

La final vom avea un spațiu destinat sporturilor urbane în care tinerii să socializeze, să-și petreacă timpul liber și să practice sporturile care îi pasionează. Știu că e un proiect mult așteptat, pentru că pumptrack-ul de pe strada Digului, unde va fi și skatepark-ul, este folosit intens de copii și tineri”, a spus Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Distribuie articolul