Piste de bicicletă pentru un Tecuci modern

Eduard Turcu
sursă foto: Lucian Costin

Acest anunț a fost făcut de Lucian Costin, Primarul Tecuciului, care spune că orașul pe care îl conduce se printre cele 108 localități localități din țară care au reușit să depună, vineri, într-un timp record, cererea de finanțare pentru construirea de piste de biciclete.

Liberalul punctează că fondurile totale alocate acestui program – 500 de milioane de lei – au fost epuizate în doar două minute, dar că „în acest atât de scurt timp am reușit să depunem și noi cererea de finanțare”.

Lucian Costin, PNL: am solicitat 20.444.498,928 lei, pentru construirea a 24,591 km de piste de biciclete

Lucian Costin declară că: „am solicitat 20.444.498,928 lei, pentru construirea a 24,591 km de piste de biciclete. De altfel, una din principalele mele preocupări, poate chiar cea mai importantă, este atragerea de fonduri nerambursabile. Tecuciul are nevoie de dezvoltare, are nevoie de fonduri atrase. În plus, eu nu vreau să pun presiune pe bugetul local, care nu este atât de generos, pe cât cred unii.”

„De aceea îmi îndrept întreaga atenție spre fondurile atrase, pentru care scriem proiecte. Și suntem pe drumul cel bun”, mai precizează liberalul.

Distribuie articolul