PNL Dâmbovița a început o campanie de informare a agenților economici despre majorarea exagerată a taxei de habitat

Badila Antonia

Liberalii dâmbovițeni continuă demersurile pentru sprijinirea firmelor dâmbovițene afectate de majorarea taxei pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor. Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, a anunțat că liberalii vor derula o campanie de informare a agenților economici din județ.

„Ne opunem SUPRATAXĂRII firmelor din Dâmbovița și demarăm o campanie de informare corectă a agenților economici din județ cu privire la majorare taxei pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor! PNL Dâmbovița spune NU discriminării și solicită aplicarea principiului „Plătești pentru cât gunoi produci!” ADI – Management Integrat al Deșeurilor Dâmbovița ASCUNDE GUNOIUL SUB PREȘ și acoperă O GAURĂ VECHE de câteva MILIOANE prin majorarea tarifului pentru firme!  E dreptul agenților economici să fie informați!

 Vă reamintesc faptul că ” și am solicitat tuturor consilierilor locali, indiferent de partid, să nu voteze această taxă absurdă!”, a precizat acesta, alături de pliantul cu informații despre noua taxă și petiția demarată de PNL Dâmbovița.

Sursa: stirilafix.db

Distribuie articolul