PNL Diaspora Republica Moldova: discuție despre planurile din acest an pre-electoral

PNL Diaspora Republica Moldova s-a întâlnit în ședință la Chișinău pentru a discuta despre planurile din acest an pre-electoral și despre activitățile pe care urmează să le desfășoare.

“M-am bucurat să revăd colegi din întreaga țară și am folosit acest prilej pentru a le prezenta activitatea mea în fruntea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Am transmis totodată salutul președintelui PNL Diaspora, europarlamentarul Rareș Bogdan, însoțit de aprecierea sa pentru activitatea organizației.

I-am avut ca invitați pe Rares Burlacu, vicepreședinte PNL Diaspora și președinte al Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, și pe Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Am prezentat colegilor și proiectele pe care Guvernul României, condus de președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, le-a desfășurat pentru sprijinirea cetățenilor din Republica Moldova.

Am subliniat totodată sprijinul constant și puternic pe care președintele României, Klaus Iohhanis, îl oferă Republicii Moldova.

Nu în ultimul rând am mulțumit colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova pentru munca depusă, seriozitatea și implicarea de care dau mereu dovadă și care au făcut din filiala noastră cea mai puternică dintre filialele PNL din afara granițelor” a declarat secretarul de stat Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment