PNL Vâlcea: Primarul Gheorghe Gîngu a fost desemnat drept candidat din partea PNL la ocuparea postului de primar al comunei Bujoreni

Ciprian S.
PNL Vâlcea: Primarul Gheorghe Gîngu a fost desemnat drept candidat din partea PNL la ocuparea postului de primar al comunei Bujoreni

Deputatul Cristian Buican, președinte al filialei PNL Vâlcea: “Luni 8 ianuarie 2024, au avut loc la Bujoreni importante manifestări cu prilejul aniversării a 632 de ani de la prima atestare documentară a localității. La aceste manifestări am participat conducând delegația PNL VÂLCEA formată din membri ai Biroului Politic Județean, parlamentari, primari, consilieri locali și județeni ai partidului nostru.”.

Cu această ocazie, primarul PNL, Gheorghe Gîngu, a fost desemnat anterior de către CCL Bujoreni drept candidat din partea PNL la ocuparea postului de primar al comunei Bujoreni.

Candidatul a evidențiat principalele realizări pe care le-a avut în mandatele anterioare ca primar și s-a angajat că, dacă va fi votat de către concetățenii, va continua realizarea de proiecte pentru dezvoltarea comunei și creșterea bunăstării cetățenilor.

”Ca președinte al PNL Vâlcea susțin această candidatură pentru că apreciez activitatea colegului nostru, activitate care este o garanție pentru respectarea angajamentelor sale. Îi asigur pe candidații noștri de tot sprijinul meu și al conducerii județene și centrale ale PNL.”, a precizat liberalul Cristian Buican.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Distribuie articolul