PNL Vrancea: Noi investiții finalizate în comuna Sihlea de către administrația locală

PNL Vrancea a transmis într-un comunicat de presă că au fost finalizate noi investiții în comuna Sihlea de către administrația locală.

„Administrația liberală din comuna Sihlea a finalizat mai multe obiective de investiții, atât de necesare pentru comunitate, pentru o dezvoltare durabilă a localității. În satul Sihlea, a fost construită o Școală Generală cu 6 săli de clasă și au fost amenajate mai multe spații de recreere, împrejmuire și acces. Totodată, a fost construit și un teren multisport pentru elevi, și nu numai”, se precizează în comunicat.

„În satul Voetin, grădinița a fost reabilitată, dotată și modernizată la standarde europene, iar drumurile comunale au fost modernizate, îmbunătățind astfel confortul locuitorilor prin oferirea unei infrastructuri rutiere de calitate. La invitația domnului primar Radu Modreanu și a domnului viceprimar Valeriu Coman, au fost prezenți la inaugurarea obiectivelor de investiții: Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, Claudia Lavinia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, subprefecți, Gabriela Marchitan, Inspector Școlar General al ISJ Vrancea, colegi primari, consilieri județeni și locali”, a transmis PNL Vrancea.

sursă: PNL Vrancea, Facebook

Leave a Comment