Prahova: Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, locația „Mihai Bravu“ va fi modernizat de Consiliul Județean Prahova din fonduri europene

Badila Antonia

,,Continuăm investițiile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. De această dată, proiectul pe care l-am depus pe fonduri europene se referă la extinderea, modernizarea și diversificarea serviciilor medicale din cadrul Ambulatoriului de Specialitate situat în locația din cartierul „Mihai Bravu”.

Concret, proiectul vizează extinderea, reabilitarea și dotarea cabinetelor medicale de obstetrică-ginecologie și radiologie, a laboratorului de radiologie, realizarea unui laborator de analize medicale, precum și modernizarea instalațiilor sanitare ale ambulatoriului.

Proiectul privind “Creșterea diversității și complexității serviciilor medicale curative prin asistență medicală ambulatorie – locație Mihai Bravu” a Spitalului Județean de Urgență Ploiești are o valoare de aproximativ 21 milioane lei și a fost depus de Consiliul Județean Prahova în cadrul unuia dintre apelurile lansate în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 12 (Sănătate)”, declară Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova.

Distribuie articolul