Prahova: Au fost finalizate lucrarile pentru traversare curs de apă, parte a obiectivului de invistiție extindere sistem de distribuție a gazelor naturale în comuna Scorțeni

Badila Antonia

Iulian Barbu, primarul comunei Scorțeni, anunță că au fost finalizate lucrarile pentru traversare curs de apă, parte a obiectivului de invistiție „Extindere sistem de distribuție a gazelor naturale în Comuna Scorțeni, satele Bordenii Mari, Bordenii Mici si Sîrca”.

,,Vă aduc la cunoștință faptul au fost finalizate lucrarile pentru traversare curs de apă Telega cu conductă GN, loc Bordenii Mici, Jud. Prahova și traversare curs de apă Runcu cu conductă GN, loc Bordenii Mari, Jud. Prahova, parte a obiectivului de invistiție <Extindere sistem de distribuție a gazelor naturale în Comuna Scorțeni, satele Bordenii Mari, Bordenii Mici si Sîrca, Județul Prahova>.

Lucrările vor continua cu probele de presiune pentru rețeaua nou înființata, iar etapa finală, respectiv recepția la terminarea lucrărilor, va avea loc în prima parte a anului viitor.

O veste bună și pentru locuitorii Satului Scorțeni, străzile Buturugi, Valea Scorții, Plaiului și Aleea Plaiului, este că lucrările aferente extinderii rețelei de gaze naturale au fost finalizate, urmând și aici, probe de presiune și recepția lucrărilor.

Așa cum v-am obișnuit, vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor și vă voi informa pașii necesari realizării bransamentelor.”, declară primarul comunei Scorțeni, Iulian Barbu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul