Prahova: Cadastru sistematic gratuit în localitatea Adunați

Badila Antonia

Administrația locală, condusă de edilul liberal Darius Săvulescu, declară că începând cu acest an locuitorii din comuna Adunați vor beneficia de finanțări nerambursabile pentru cadastru sistematic gratuit.

,,Incepand cu aceast an localitatea Adunati reușește sa intre în rândul localităților care reușesc sa prindă finanțări nerambursabile pentru a oferi cadastru gratuit cetățenilor și astfel pentru a rezolva problema unitara locala a cărții funciare.

Finanțarea obținută pentru prima etapa pe care o vom desfășura este de aproximativ 320.000 de lei fără TVA, ceea ce înseamnă că în această etapă vom reuși sa cadastram 10 sectoare din 36 sau mai explicit, aproximativ 70% din zona locuita și 3 sectoare din extravilanul localitatii, după cum puteți vedea și în harta atașată.

Astfel, în următoarea perioada se va declanșa o campanie de colectare a documentelor de proprietate aferente acestor sectoare, Primaria Adunati transformându-se în punct de informare pentru toate persoanele interesate. De asemenea sunt sigur ca vom găsi disponibilitatea și intelegere și din partea dumneavoastră pentru a ajuta echipele care for fi efectiv pe teren.

După cum vedeți Primaria Adunati a reușit sa atragă in ultimii 2 ani fonduri care depășesc suma tuturor investițiilor din ultimii 20 de ani și asta nu e tot, vor urma multe surprize despre care vom discuta în perioada următoare.”, declară primarul Darius Savulescu pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul