Prahova: Finanțare de peste 2 mil. lei pentru asigurarea de sisteme TIC/ITS în orașul Bușteni

A fost semnat contractul de finanțare în valoare de 2.929.006,50 lei pentru “Asigurarea de sisteme TIC/ITS în orașul Bușteni”. Acest lucru marchează un pas important în direcția modernizării și dezvoltării a orașului Bușteni.

,,Eforturile din ultimii 2 ani de a depune proiecte pentru obținerea de fonduri europene au dus la această realizare. Rezultatele încep să apară și suntem încântați să vedem că munca noastră a dat roade.

Implementarea proiectelor va începe în perioada imediat următoare, iar acestea vor aduce o valoare adăugată importantă pentru orașul Bușteni și comunitate.

Reamintim că proiectul mai sus menționat a fost depus prin programul PNRR, obținându-se suma de 500.000 Euro pentru a instala în orașul Bușteni un sistem modern de supraveghere, astfel încât cetățenii să fie în siguranță deplină, bunurile și clădirile domeniului public să nu mai fie deteriorate/vandalizate, parcările să se facă regulamentar, iar depozitarea deșeurilor să se facă corespunzător”, transmite primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment