Prahova: Investiție de 11,8 milioane lei finanțată din fonduri europene în comuna Mănești

Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, declară că a fost inaugurată noua școală în comuna Mănești. Construcția unității de învățământ a fost finanțată din fonduri europene.

,,Copiii din comuna Mănești au o școală nouă, modernă și bine echipată, care îi ajută să își dezvolte potențialul și să facă performanță în educație.

Îl felicit pe domnul primar Constantin Nițoi, care a fost sufletul acestui proiect, fără de care noua școală și noua sală de sport nu ar fi existat într-un timp atât de scurt. Domnul Nițoi face parte dintre acei primari care au înțeles că asemenea proiecte pot fi definitorii pentru un mandat, că important e să lăsăm ceva în urmă generațiilor care vor veni. Prezența mea la inaugurare a fost un prilej să reafirm angajamentul Consiliului Județean Prahova de continuare a investițiilor în educație și de susținere a proiectelor de dezvoltare a comunităților locale.

Sursa: Iulian Dumitrescu, Facebook

Școala din Mănești are 10 săli de clasă, o sală de festivități și o sală de sport cu teren, respectiv tribună de 100 de locuri. Suprafața desfășurată a școlii este de aproape 2100 mp, iar a sălii de sport de aproximativ 1500 mp.

Construcția unității de învățământ a fost finanțată din fonduri europene, cofinanțarea fiind asigurată în parteneriat de Consiliul Județean Prahova și Comuna Mănești. Valoarea totală a investiției este de 11,8 milioane lei.”, declară Președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment