Prahova: Peste 500 de copii participă la Excursia Anului în orașul Sinaia

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, declară că elevii din Sinaia, alături de profesori, sunt invitați să participe la “Excursia Anului”, un eveniment aflat la prima ediție, ce va fi organizat anual, pentru copiii care își doresc o zi de distracție, în excursie, alături de colegi și prieteni.

,,Avem un nou program pentru Sinaia. Sunt tare mândru de echipa care reușește să fie mereu în ton cu nevoile reale ale României. Era vorba frumoasă că <românul s-a născut la sat> , o completez cu <și s-a educat la oraș>. Mereu am vegheat asupra tinerilor și educației. Să vedeți ce facem de acum încolo.

Excursia Anului este o inițiativă care ne dorim să devină tradiție. Vrem să oferim copiilor din Sinaia momente deosebite, amuzante, dar și educative, considerând că astfel putem contribui, alături de părinți și profesori, la formarea lor. Vrem să construim pentru ei experiențe de viață, pentru că investiția pe care o facem în dezvoltarea și educarea copiilor din Sinaia este cea mai importantă pentru viitor.

Sursa: Vlad Oprea, Facebook

În acest an, <Excursia Anului> va avea loc, în prima zi a vacanței de primăvară. Peste 500 de copii, de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a inclusiv, alături de însoțitori, vor merge în București, unde vor viziona spectacolele <Cenușăreasa> și <Salonul de balet> la Opera Comică, se vor plimba în Parcul Herăstrău și vor trăi experiențe inedite în Muzeul Simțurilor.

Primăria Sinaia va lua măsuri speciale pentru a asigura spațiul rutier necesar celor 11 autocare, care vor circula în coloană până în București. În dimineața excursiei, începând cu ora 07:15, circulația rutieră va fi oprită în centrul orașului, în intervalul 07:15 – 08:15, pentru a permite îmbarcarea. La finalul zilei, copiii se vor întoarce din excursie în jurul orei 20.00 și vor fi așteptați de părinți în fața Școlii <Principesa Maria>.”, declară edilul orașului Sinaia pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment