Prahova: Primarul comunei Adunați a semnat un contract prin PNRR pentru digitalizarea primăriei

Primarul comunei Adunați, Darius Săvulescu, a semnat un contract prin PNRR pentru digitalizarea primăriei în valoare de 2.2 milioane de lei, aproximativ valoarea tuturor taxelor și impozitelor locale pe 10 ani.

,,Adunați intră astăzi în rândul localităților care atrag fonduri europene prin PNRR semnând un contract pentru DIGITALIZAREA PRIMARIEI în valoare de 2.2 milioane de lei (aproximativ valoarea tuturor taxelor și impozitelor locale pe 10 ani) prin care se vor implementa soluții software si hardware care să ușureze acesul dumneavoastră la servicii publice de calitate. Trebuie menționat că acest contract de finanțare europeană este al doilea din istoria localitatii și cu siguranță nu va fi ultimul după cum veți vedea în continuare.

Ceea ce reușim sa facem este extraordinar, reușind in sfarsit să aducem localitatea noastra în rândul localităților care reușesc cu adevărat sa atragă fonduri europene, iar acest lucru se datorează întregii echipe. Nu pot să nu amintesc astfel de angajații Primăriei Adunați care răspund cu o operativitate extraordinară și care muncesc necontenit pentru a obține aceste fonduri și de asemenea trebuie să vă mulțumesc din nou dumneavoastră pentru încrederea avută în noi.”, declară Darius Săvulescu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment