Prahova: Primarul comunei Adunați anunță finalizarea spațiului de relaxare din localitate

Primarul liberal al Comunei Adunați, Darius Săvulescu, transmite că a fost finalizat spațiul de relaxare în valoare de peste 400.000 lei din localitate.

,,A fost finalizată cea mai mare investiție, din punct de vedere financiar, din întreaga istorie a localitatii noastre, destinata copiilor, dar și persoanelor care vor sa se relaxeze sau chiar sa facă exerciții fizice și anume SPATIUL DE RELAXARE/ LOC DE JOACA “CENTRU”, în valoare de aproximativ 430.000 lei, singurul loc de joaca autorizat din localitatea noastra.

Acest spațiu cuprinde: un loc de joacă autorizat și complet utilat, un spațiu destinat exercițiilor fizice cu elemente și aparate de fitness, două foișoare, cișmea, iluminat public dedicat, coșuri de gunoi menajer dar și pentru colectare selectivă, băncuțe pentru odihnă, alei pavate, parcare pavată cu 7 locuri, garduri dedicate pentru protecția celor care folosesc acest spațiu, spatii verzi pentru amenajare peisagistică, suprafețe de tartan pentru protecția copiilor.

Sursa: Săvulescu Darius, Facebook

De menționat este faptul că acest spațiu este monitorizat 24/24 de 3 camere video de rezoluție înaltă și din toată inima vă spun ca nu aș vrea sa fiu pus în ipostaza în care să fie necasară sancționarea celor care distrug elemente din interiorul acestuia, care lasă libere animale domestice în interiorul acestuia sau care nu păstrează bineînțeles curațenia.

De asemenea nu pot să nu menționez profesionalismul societății Lavitex Prod, cea care a construit aceasta oaza de relaxare și bucurie, dar și a angajaților acesteia. Rar găsim un astfel nivel de profesionalism și calitate al produselor dar și intelegere în ceea ce privește problemele cu care se confrunta o administratie locala, iar pentru acest lucru au câștigat în persoana mea un mesager al profesionalismului lor. Felicitări!

Sursa: Săvulescu Darius, Facebook

Acestea fiind spuse, vă invit în număr cât mai mare, atât copii și parinti cât și persoane din toate categoriile de vârstă pentru a vă bucura de un lucru bine făcut, de un spațiu de relaxare, de o zona a bucuriei și fericirii.”, declară primarul comunei Adunați, Darius Săvulescu pe pagina sa de Facbook.

Leave a Comment