Prefectul județului Teleorman Haralambie Epure a participat la Sărbătoarea Bujorului Românesc în localitatea Troianul

Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, transmite că salută inițiativa organizării acestei acțiuni prin care existența unor astfel de locuri, cu frumusețea lor impresionantă, să fie cunoscută de cât mai mulți teleormăneni și nu numai.

,,Am participat la prima ediție a <Sărbătorii Bujorului Românesc>, eveniment ce a avut loc în localitatea Troianul, acolo unde se află și spectaculoasa arie naturală protejată de interes național Rezervația Naturală Pădurea Troianu, constituită cu scopul protejării speciei de bujor românesc.

Salut inițiativa organizării acestei acțiuni prin care existența unor astfel de locuri, cu frumusețea lor impresionantă, să fie cunoscută de cât mai mulți teleormăneni și nu numai.

Spectacolul s-a bucurat de prezența unor invitați celebri, cum ar fi Victorița Lăcătușu, Constantin Enceanu, Ansamblul de cântece și dansuri <Burnasul>, dar și formațiile de dansuri și soliștii Departamentului de Cultură al GAL Câmpia Burnazului.”, declară Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure.

Leave a Comment