Prefectul județului Vaslui Daniel Onofrei a participat la inaugurarea pieței agroalimentare din Negrești

Eduard Turcu

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, a participat la inaugurarea pieței agroalimentare din Negrești.

Daniel Onofrei: „Am răspuns astăzi invitației primarului orașului Negrești, Petru Cristinel Rusu, de a participa la inaugurarea pieței agroalimentare din localitate. O investiție modernă realizată cu fonduri locale și guvernamentale. La eveniment a fost prezent și directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui, medicul Mihai Ponea. Piața din Negrești respectă toate standardele de calitate impuse de Uniunea Europeană, iar pentru realizarea acestui obiectiv s-au cheltuit aproape 4,3 milioane de lei”.

„Investiția va aduce noi oportunități pentru producătorii locali și pentru comunitatea din zonă. Odată cu inaugurarea pieței din Negrești dispare comerțul cu produse alimentare înșirate direct pe trotuar, comercianții putându-și desfășura activitatea într-un spațiu modern, cu încălzire și aer condiționat. Pentru mine ca reprezentant al Guvernului în teritoriu fiecare comunitate contează, iar proiectele de investiții care se derulează în județul Vaslui sunt un important indicator atunci când ne raportăm la îndeplinirea programului de guvernare”, a spus liberalul.

„Cristinel Rusu demonstrează că este un primar corect, responsabil, care administrează eficient resursele locale, dar și atrage fonduri externe pentru dezvoltarea orașului Negrești. Modul corect de a face administrație trebuie să devină un reper pentru toți aleșii locali. Cu toții trebuie să fim conștienți și să înțelegem că putem evolua și be putem dezvolta ca județ numai printr-o implicare 100% în folosul cetățenilor”, a transmis Prefectul județului Vaslui.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Distribuie articolul