Prefectul județului Vaslui Daniel Onofrei: „În ziua de 26 martie 2023 activitatea de examinare practică la proba de traseu va fi susținută și în municipiul Huși

Eduard Turcu

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, a transmis că, în data de 26 martie 2023, activitatea de examinare practică la proba de traseu va fi susținută și în municipiul Huși.

Daniel Onofrei: „În atenția candidaților la examenul auto din zona Huși. Pentru a veni în sprijinul candidaților care trebuie să susțină examenul auto, Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui anunță că în ziua de 26 martie 2023, activitatea de examinare practică la proba de traseu va fi susținută și în municipiul Huși. Astfel, candidații din zona respectivă nu trebuie să se deplaseze la Vaslui pentru a susține examenul. În zilele de 25 și 26 martie examinatorii din județul Vaslui vor beneficia de aportul unor colegi delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară”.

„Este vorba de examinatori din județele Covasna și Iași care vor veni în județul Vaslui, pentru a-i ajuta pe polițiștii vasluieni să examineze cât mai mulți candidați. Pentru activitățile de examinare, preschimbare permis românesc și înmatriculări, în zilele de 24 și 25 martie 2023, programul de lucru va fi cuprins în intervalul 8.00-14.00 În cele două zile în care la Vaslui vor fi detașați examinatori din alte județe, la ghișee se vor prelua documente fără o programare făcută în prealabil. Persoanele care depun documentația cerută potrivit legislație în vigoare pentru înmatriculare, vor ridica plăcuțele în ziua de 27 martie, dupa ora 13.00”, a precizat liberalul.

„S-au făcut solicitări către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise Conducere și Înmatriculare din mai multe județe, care au o activitate ceva mai redusă. Scopul acestor măsuri este acela de a rezolva problemele cetățeanului şi facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem! În prezent, vasluienii așteaptă circa două luni pentru a susține proba practică a examenului auto”, a spus Prefectul județului Vaslui.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Distribuie articolul