Prefectul județului Vaslui Daniel Onofrei: Investițiile în infrastructură, educație, dezvoltare, sănătate și alte sectoare importante sunt obiectivele unei administrații liberale

Eduard Turcu

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, a declarat că investițiile în infrastructură, educație, dezvoltare, sănătate și alte sectoare importante care pot stimula creșterea economică și îmbunătățirea calității vieții, sunt obiectivele unei administrații liberale care se concentrează pe guvernarea responsabilă în beneficiul oamenilor.

Daniel Onofrei: „Investițiile în infrastructură, educație, dezvoltare, sănătate și alte sectoare importante care pot stimula creșterea economică și îmbunătățirea calității vieții, sunt obiectivele unei administrații liberale care se concentrează pe guvernarea responsabilă în beneficiul oamenilor”.

„În calitate de secretar general al Organizației județene a PNL Vaslui alături de prim-vicepreședintele Radu Bobarnat ne-am întâlnit astăzi cu colegii din organizațiile Ciocani, Epureni, Fruntișeni, Iana, Ivești, Pogonesti, Puiesti, Pochidia și Tutova. A fost o întâlnire benefică, o ocazie bună pentru a ne împărtăși ideile și proiectele pentru viitor. Am discutat despre prioritățile PNL, un partid care se concentrează pe crearea unei societăți mai echitabile și prospere pentru toți cetățenii săi”, a spus liberalul.

„Primarii, aleși locali și membrii organizațiilor locale sunt prima linie în relația PNL cu cetățenii. Ei sunt cei care cunosc cel mai bine problemele sau așteptările celor pe care îi reprezintă. I-am asigurat pe colegii liberali de întregul meu sprijin și le-am transmis că împreună putem identifica soluții eficiente la problemele fiecărei comunități”, a transmis Prefectul județului Vaslui.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Distribuie articolul