Prefectul județului Vaslui Daniel Onofrei: Problemele oamenilor reprezintă o componentă esențială a activității mele de reprezentant al guvernului în teritoriu

Eduard Turcu

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, a transmnis că s-a întâlnit astăzi cu mai mulți cetățeni care s-au înscris în audiență la Instituția Prefectului.

Daniel Onofrei: „Problemele oamenilor reprezintă o componentă esențială a activității mele de reprezentant al guvernului în teritoriu. M-am întâlnit astăzi cu mai mulți cetățeni care s-au înscris în audiență la Instituția Prefectului solicitând rezolvarea unor probleme. Ca de fiecare dată, cei mai mulți dintre vasluieni au reclamat diverse litigii referitoare la aplicarea legilor fondului funciar, de nerespectarea unor hotărâri judecătorești, neînțelegeri privind dezbaterea unor moșteniri. De asemenea, oamenii care au venit în audiență au ridicat probleme sociale sau de siguranță publică”.

„În calitatea mea de prefect al județului Vaslui discut cu fiecare cetățean în parte și caut împreună cu angajații instituției măsuri pentru a le aborda în mod eficient. Audiențele sunt o modalitate importantă prin care pot obține o reacție direct de la cetățeni cu privire la problemele cu care se confruntă comunitatea și astfel încerc să identific potențiale soluții”, a spus liberalul.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Distribuie articolul