Prefectura Buzău organizează cea de-a doua ediție a evenimentului intitulat ,,Ziua Europei –Sport–Mișcare –Fairplay-Bucurie”

Prefectura Buzău transmite că, se organizează o acțiune dedicată copiilor și tinerilor de toate vârstele, prin care se marchează, în avans, Ziua Europei, o sărbătoare anuală a păcii și unității.

,,Scopul evenimentului este de a promova fairplay-ul și de a aduce bucurie și entuziasm în rândul copiilor. Activitățile sportive vor fi conduse de profesori renumiți și antrenori cu experiență, iar copiii vor avea, pe lângă bucuria de a se distra alături de prietenii lor, și șansa de a fi selectați pentru sport și de a fi preluați în cluburi sau cercuri sportive.

Evenimentul va cuprinde o competiție de streetball, handbal, fotbal, tenis de masă, dans sportiv/gimnastică, volei, box, lupte libere, rachetomodelism, șah, desene pe asfalt, iar o noutate, anul acesta, va fi cursul de inițiere mers pe role.”, spune Prefectura Județului Buzău pe pagina de Facebook.

,,Evenimentul nostru, de Ziua Europei, se concentrează pe implicarea copiilor în activități care să îi încurajeze să facă mișcare și să se bucure de sport. În același timp, dorim să promovăm valori precum fairplay-ul, respectul și toleranța. Antrenori cu experiență și profesori cu har și rezultate deosebite cu elevii vor fi prezenți pentru a coordona activitățile și pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile și talentul. Dorim să oferim, astfel, o experiență distractivă și educațională tuturor copiilor care vor fi, duminică, alături de noi.”, declară prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

,,Duminica aceasta facem mișcare împreună! Marcăm Ziua Europei în avans și invităm la sport copiii și tinerii din Buzău! Ce mod mai sănătos de a sărbători ziua dedicată unității decât prin dans sportiv, gimnastică, volei, fotbal, desene pe astfalt și multe alte activități frumoase?

Iar atunci când avem nevoie de o pauză, putem merge să-l vizităm pe prefectul Daniel Țiclea și Instituția Prefectului, care duminică, 7 mai 2023, își va deschide larg porțile tuturor celor prezenți.

Ne vedem începând cu ora 10:00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.”, adaugă deputatul și președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment