Premierul Nicolae Ciucă a efectuat o vizită de lucru în Județul Călărași

Premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă, a efectuat o vizită de lucru în judeţul Călăraşi. Acesta s-a întâlnit cu antreprenori din domeniul agricol şi cel industrial.

“Am vizitat astăzi județul Călărași, unde m-am bucurat să văd antreprenori dedicați și afaceri de succes atât în domeniul agricol, cât și industrial. În drum spre Călărași, am oprit să văd cum decurg lucrările la pasajul de la Drajna. Constructorul ne-a confirmat că s-a trecut deja la asfaltarea pasajului și, probabil, la sfârșitul lunii mai – deci cu trei luni înainte de asumarea prin contract a finalizării lucrării – podul va fi dat în folosință.”, a declarat premierul pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a fost prezent la ferma Enigmar Agro SRL, din comuna Alexandru Odobescu, acolo unde a purtat discuţii cu agricultorii despre modul în care îi ajută fondurile europene şi programele pe care Guvernul şi-a asumat că le va finanţa. După aceea, oficialul s-a deplasat în municipiul nostru, pentru a vizita societatea Gimart Import Export SRL şi pentru a dialoga cu reprezentanţii societăţii cu privire la modul în care Guvernul României poate oferi sprijin acestei companii. La sediul Gimart, Nicolae Ciucă a susţinut şi declaraţii de presă, vizavi de vizita sa de lucru din judeţ.

“Am vizitat, de asemenea, și compania Gimart, o afacere de familie care a început în urmă cu 30 de ani și care este o reprezentare excelentă a expresiei ,,omul sfințește locul”. Cu doar 100 de angajați, se produc aici echipamente și utilaje de dimensiuni foarte mari pentru tot ceea ce înseamnă nave atât de fluviu, cât și oceanice, de mare capacitate. Este un exemplu de voință și de ambiție, motiv pentru care îi felicit pe toți cei de aici și le doresc multă putere de muncă în continuare.”, a mai declarat premierul.

Sursa: Facebook Nicolae Ciucă

Leave a Comment