Premierul Nicolae Ciucă: Avem nevoie mai mult decât oricând de înțelepciune și determinare în acțiunile noastre

Media PNL

Premierul Nicolae Ciucă declarat că avem nevoie mai mult decât oricând de Înțelepciune şi determinare În acțiunile noastre dar şi de Încrederea cetățenilor În instituțiile statului.

Prezent la ceremonia prilejuită de Împlinirea a 140 de ani de la Înființarea Brigăzii 282 Blindate “Unirea Principatelor”, premierul Ciucă a evocat pregătirea militarilor români şi determinarea acestora de a-şi risca viața pentru Îndeplinirea obiectivelor militare şi politice ale României.

Trăim vremuri tulburi, trăim Într-o lume instabilă În care războiul a revenit În prim plan ca instrument pentru revizuirea granițelor unui stat suveran. Războiul nedrept nu va avea niciodată sorți de izbândă. Deşi, prezent mereu În istorie sub diferite forme, răul nu a triumfat niciodată definitiv. Ca stat membru al UE şi al NATO, suntem de partea bună a istoriei şi depinde numai de noi dacă suntem capabili să păstrăm nivelul necesar de stabilitate militară, politică, economică şi socială pentru țara noastră. Doar această stabilitate a țării ne poate Întări şi proteja de toate tentativele de destabilizare a parcursului european al României. Pentru a păstra această stabilitate şi acest parcurs european, avem nevoie, mai mult ca oricând, de Înțelepciune şi determinare În acțiunile noastre dar şi de Încrederea cetățenilor În instituțiile statului“, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă României.

Sursa: Agerpres.ro

Distribuie articolul