Premierul Nicolae Ciucă: întâlnire cu aleşi locali din Republica Moldova care au ales să se înscrie în PNL

Premierul Nicolae Ciucă a avut o scurtă întâlnire cu mai mulți aleși locali din Republica Moldova care au ales să se înscrie în Partidul Național Liberal.

PNL nu este doar cel mai vechi partid românesc, dar este și cel mai vechi partid prezent în Republica Moldova, iar faptul că tot mai mulți primari de pe celălalt mal al Prutului aleg să se înscrie în PNL arată încrederea lor în consecvența, seriozitatea și puterea de muncă a liberalilor.

Le-am spus că am o relație excelentă cu omologul meu de peste Prut, Dorin Recean și cu președintele țării, Maia Sandu și că ne unim eforturile pe toate planurile pentru a sprijini populația Republicii Moldova.
De asemenea, le-am transmis că primarii PNL din România sunt campioni la atragerea fondurilor europene și vom pune umărul ca și primarii PNL din Republica Moldova să fie la fel. I-am asigurat pe cei prezenți că le vom pune la dispoziție expertiza și experiența pe care primarii noștri o au în implementarea proiectelor, în atragerea investițiilor și în dezvoltarea satelor, comunelor, orașelor și județelor.

România este și va continua să fie un susținător activ al modernizării și al parcursului european al Republicii Moldova. Îmi doresc să intrăm într-o nouă etapă, în care suntem colegi, parteneri și lucrăm împreună pentru dezvoltarea țării și pentru consolidarea PNL. Și totodată, să facem tot ce ne stă în putință ca Republica Moldova să înceapă negocierile de aderare cu UE, pentru că asta va însemna un și mai mare sprijin pentru comunități.” a spus premierul.

Sursa: Facebook Nicolae Ciucă

Leave a Comment