Premierul Nicolae Ciucă, mesaj cu prilejul Zilei Eroilor: Eroii pe care îi omagiem astăzi, cunoscuți sau nu, trăiesc prin România pe care ne-au lăsat-o

Premierul Nicolae Ciucă a transmis cu prilejul Zilei Eroilor şi al sărbătorii Înălţării Domnului, că eroii pe care îi omagiem astăzi, cunoscuţi sau nu, trăiesc prin România pe care ne-au lăsat-o.

Astăzi este o zi cu o puternică semnificație istorică și religioasă, deopotrivă, pentru poporul român. De peste un secol, manifestările dedicate eroilor neamului se întâmplă în ziua sfântă a Înălțării Domnului, iar acest lucru ne dă certitudinea că jertfele celor care au luptat pentru țară vor rămâne mereu în memoria colectivă.

Am participat astăzi la ceremonia organizată cu prilejul ”Zilei Eroilor” la Monumentul ”Mormântul Ostașului Necunoscut”.

Eroii pe care îi omagiem, cunoscuți sau nu, trăiesc prin România pe care ne-au lăsat-o. Lor le datorăm menținerea țării pe drumul democrației, al respectului față de lege și față de libertățile și drepturile fundamentale. Respectul pentru eroii națiunii este măsura respectului față de însăși România și față de viitorul nostru.” a declarat premierul.

Leave a Comment