Premierul Nicolae Ciucă: Obiectivul Guvernului a fost şi rămâne includerea tinerilor şi a priorităților lor În politicile publice naționale şi europene

Media PNL
Bilanțul Guvernului Ciucă: Transformarea liberală a României

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului că Obiectivul Guvernului a fost şi rămâne includerea tinerilor şi a priorităților lor În politicile publice naționale şi europene.

Sunteți cei care aduc schimbarea, promovează inovarea şi ne copleşesc cu entuziasmul lor. Implicați şi orientați către soluții practice, aduceți plus-valoare oricărui proiect la care sunteți parte, fie că vorbim despre educație, sănătate, administrație sau orice alt sector. Ideile voastre antreprenoriale sunt Între cele mai creative şi adecvate, reuşind să acopere atât zone deja cunoscute, cât şi segmente de nişă. Descoperiți oportunități În orice situație de criză, În perioade oricât de dificile. Dovediți empatie, omenie şi solidaritate În activitățile de voluntariat. Ați oferit ajutorul vostru cetățenilor ucraineni care au avut nevoie de un cămin În țara noastră, dar şi tuturor celor care au căutat sprijin În perioada pandemiei de COVID-19“, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul a subliniat şi performanțele reuşite de tinerii români la competițiile internaționale.

Sursa: Agerpres.ro

Distribuie articolul