Premierul Nicolae Ciucă: Obiectivul Guvernului a fost şi rămâne includerea tinerilor şi a priorităţilor lor în politicile publice naţionale şi europene

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a transmis cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului că Obiectivul Guvernului a fost şi rămâne includerea tinerilor şi a priorităţilor lor în politicile publice naţionale şi europene.

Sunteţi cei care aduc schimbarea, promovează inovarea şi ne copleşesc cu entuziasmul lor. Implicaţi şi orientaţi către soluţii practice, aduceţi plus-valoare oricărui proiect la care sunteţi parte, fie că vorbim despre educaţie, sănătate, administraţie sau orice alt sector. Ideile voastre antreprenoriale sunt între cele mai creative şi adecvate, reuşind să acopere atât zone deja cunoscute, cât şi segmente de nişă. Descoperiţi oportunităţi în orice situaţie de criză, în perioade oricât de dificile. Dovediţi empatie, omenie şi solidaritate în activităţile de voluntariat. Aţi oferit ajutorul vostru cetăţenilor ucraineni care au avut nevoie de un cămin în ţara noastră, dar şi tuturor celor care au căutat sprijin în perioada pandemiei de COVID-19“, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul a subliniat şi performanţele reuşite de tinerii români la competiţiile internaţionale.

Sursa: Agerpres.ro

Leave a Comment