Premierul Nicolae Ciucă a transmis oamenilor de afaceri români să aibă voință să treacă la nivel internațional

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, le-a transmis de la Braşov oamenilor de afaceri români să aibă voinţă să iasă din perimetrul judeţean sau naţional şi să treacă la nivel internaţional, să intre în “jocul mare”, subliniind că numai atunci când România va avea propriul său Siemens sau Samsung va conta cu adevărat la acest nivel.

Să aveţi voinţă să ieşiţi din perimetrul judeţean, naţional şi să ieşiţi la nivel internaţional. Ţara noastră va conta în mediul economic internaţional atunci când vom Siemens-ul nostru sau Samsung-ul nostru, vom conta cu adevărat în mediul economic internaţional. Avem nevoie de această consolidare, de curajul dumneavoastră şi dumneavoastră de sprijinul nostru să puteţi să capitalizaţi şi să puteţi să intraţi în jocul acesta mare.

România nu poate să se laude în continuare doar cu câteva produse tradiţionale. Sunt tradiţionale, sunt ale noastre, mândria noastră, avem potenţial uman incredibil, nu am ştiut să-l valorificăm astăzi, e adevărat, mulţi dintre aceştia sunt în diaspora, lucrează în diaspora. Trebuie să le creăm condiţii să se întoarcă în ţară și avem datoria faţă de ei să le creăm condiţii să vină să-şi manifeste spiritul de mândrie naţională, patriotică aici, în ţară, să dezvolte în ţara noastră/Ce au învăţat afară Românii pot mai mult. România merită mai mult“, a declarat prim-ministrul Ciucă, la Caravana antreprenorială, o dezbatere organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali, la Poiana Braşov.

Cu acest prilej, premierul a subliniat importanţa unor activităţi de genul Caravanei Oameni de Afaceri Liberali, a întâlnirilor între reprezentanţii mediului de afaceri, precum şi a acestora cu cei ai autorităţilor statului, ai Guvernului, menţionând că, recent, a întâlnit “doi oameni de afaceri cu recunoaştere la nivel internaţional” care “se întâlneau pentru prima dată”.

Sura: Agerpres.ro

Leave a Comment