Președinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean a obținut finanțare pentru construirea și reabilitarea a încă două poduri

Denis

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a semnat două contracte de finanțare prin care județul Sibiu obține noi fonduri nerambursabile destinate construirii de poduri.

„Banii sunt alocați prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” și vizează construirea unui pod pe DJ 104F, între Săcădate și Nou Român, și reabilitarea celui existent pe DJ 105H, în Arpașu de Sus. Valoarea cumulată a celor două investiții este de 15,67 milioane lei, din care 15,06 milioane lei sunt fonduri nerambursabile acordate de MDLPA.

Tot prin Programul „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Sibiu va mai construi alte trei poduri, două dintre acestea fiind pe drumul  județean 104F, între Șomartin și Arpașu de Jos, iar unul în centrul comunei Sadu.”, transmite Daniela Cîmpean.

De asemenea, liberala precizează că: „Pentru toate cele cinci poduri ce urmează a fi construite a fost deja parcursă procedura achiziției de lucrări de proiectare și execuție, în luna iulie a acestui an fiind desemnate drept câștigătoare două asocieri de firme din județele Sibiu și Cluj.”

Sursa: Facebook Daniela Cîmpean

Distribuie articolul