Președintele CJ Alin Nica a participat la lansarea proiectului ”PREVENTIM”: Copiii din Timiș au nevoie de educație pentru sănătate

Paul

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a participat la lansarea proiectului ”PREVENTIM – copii sănătoși pentru o societate sănătoasă”. Peste 200 de profesori s-au înscris pentru a afla informații privind prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor, dar și despre cancerul uterin, cât și acordarea primului ajutor.

„Cred că educația pentru sănătate este extrem de importantă și de aceea i-am propus doctorului Emilian Popovici să inițieze acest proiect. Am încredere în munca și în abordarea domnului doctor deoarece educația pentru sănătate trebuie înțeleasă ca un instrument pentru asigurarea unui echilibru armonios de viață, și nu ca o sumă de interdicții sau sfaturi cu caracter restrictiv, coercitiv.

Contribuția doctorului Emilian Popovici și a colegilor săi medici care s-au alăturat proiectului “PREVENTIM” va duce la o scădere a riscurilor de sănătate în cazul copiilor și adolescenților, oferindu-le șanse corecte la sănătate, protecție și o calitate adecvată a vieții”, transmite Alin Nica.

Sursa: Alin Nica

Distribuie articolul