Președintele CJ Arad Iustin Cionca: a fost inaugurată Secția Pediatrie 1

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca: a fost inaugurată Secția Pediatrie 1

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a transmis că ”cea mai frumoasă secție de Pediatrie din România a fost inaugurată astăzi, la Arad”.

”Este rezultatul colaborării dintre Asociația “Cetatea Voluntarilor”, mediul de afaceri arădean, societatea civilă și Consiliul Județean Arad.

Aradul este un model de colaborare, la nivel național, între agenții economici, ONG-uri, biserici și administrație, existând nu numai o bună comunicare, ci și o viziune comună despre ce înseamnă sprijinirea marilor proiecte ale județului.

Secția modernizată Pediatrie 1 arată acum ca scoasă din cutie. Seamănă mai degrabă cu o grădiniță nouă decât cu un spital, cu dotări colorate, atrăgătoare, paturi, fotolii, saloane luminoase cu pereți de sticlă. Totul este nou, de la vopseaua de pe pereți la instalațiile medicale și aparatură.”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

La eveniment au fost invitate zeci de persoane care au contribuit la succesul modernizării Secției Pediatrie 1. Alături de ei au fost și conducerea Spitalului, cadre medicale, dar și consilierul prezidențial. Diana Loreta Păun și președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală.

Următorul proiect de modernizare spitalicească a Asociației “Cetatea Voluntarilor” este secția ORL Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul