Președintele CJ Arad Iustin Cionca a participat la inaugurarea noii școli din Fântânele. Investiție de aproximativ 3,5 milioane lei

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca a participat la inaugurarea noii școli din Fântânele. Investiție de aproximativ 3,5 milioane lei

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a participat la inaugurarea noii școli din Fântânele la invitația primarului Dolha Nicolae.

Valoarea investiției a fost de aproximativ 3, 5 milioane lei. Lucrările au început în 2020 și au fost finalizate în 2023.

Pentru dotări Primăria Fântânele a câștigat două proiecte pe fonduri europene, unul de aprox. 800.000 lei și altul de 900.000 lei, prin care a achiziționat table inteligente, laptopuri și va dota laboratoarele și cabinetele școlare cu materialele didactice necesare.

”Pe lângă construcția efectivă a școlii, Primăria Fântânele a realizat proiecte noi prin care a extins rețeaua electrică în zona în care este construită unitatea de învățământ, a extins rețeaua de gaz metan, a racordat școala la rețeaua de apă și canalizare, a construit un gard împrejmuitor, porți de acces, trotuare în interiorul curții școlii și o parcare auto nouă. La eveniment au participat și deputatul PNL Sergiu Bîlcea, senatorul Ioan Cristina și inspectorul școlar general Marius Gondor.”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul