Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Aradul este județul cu cele mai mari investiții în infrastructura rutieră

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Aradul este județul cu cele mai mari investiții în infrastructura rutieră

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a transmis că în urmă cu un an, premierul PNL al României, Nicolae Ciucă, însoțit de ministrul de Interne, Lucian Bode, semna la Arad contractul pentru ultima porțiune din centura Aradului.

”De atunci, am început lucrările, iar structura de fier beton pentru noul pod peste Mureș, la Fântânele, este pregătită pentru montaj!

Aradul este județul cu cele mai mari investiții în infrastructura rutieră. După construirea celor 11 km, care vor include un nou pod peste Mureș, la Fântânele, și un pasaj peste calea ferată, datorită efortului Consiliului Județean Arad, susținut de Ministerul Transporturilor și de CNAIR, municipiul Arad va avea un inel integral de centură.

Valoarea investiției este 308 milioane lei.

După realizarea acestui segment de drum, Aradul va deveni primul municipiu reședință de județ care are un inel de centură complet. Mulțumesc conducerii CNAIR și Ministerului Transporturilor pentru colaborarea excelentă și pe acest proiect, și pe proiectul drumului expres Arad-Oradea.”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul