Președintele CJ Arad Iustin Cionca: CNAIR a primit certificatul de urbanism pentru intervenția tehnică la podul de pe DN 7

Ciprian S.
certificatul de urbanism CJ Arad Iustin Cionca
certificatul de urbanism CJ Arad Iustin Cionca

Consiliul Județean Arad, condus de președintele liberal Iustin Cionca, a emis certificatul de urbanism pentru intervenția tehnică la podul de pe DN 7 din proximitatea comunelor Conop și Bârzava.

CNAIR a solicitat Consiliului Județean Arad emiterea Certificatului de Urbanism pentru consolidarea acestui pod.

”În fapt, sunt două soluții tehnice, fie consolidarea actualului pod (cu o durată de exploatare de 40-50 de ani), fie construirea unui pod nou, în concordanță cu actualele norme și condiții de trafic (durata exploatării fiind de aproximativ 100 de ani). Drumul național Arad-Deva este, practic, coloana vertebrală a circulației rutiere din județul nostru. Este cel mai circulat drum din vestul țării și avem nevoie ca acest tronson să fie cât mai bun și mai sigur. Consider oportună modernizarea și aducerea în parametri de siguranță a fiecărui segment din acest drum, inclusiv acest pod peste pârâul Nadăș. Oricare ar fi soluția aleasă, mă bucură faptul că prioritară este siguranța participanților la trafic.”, a precizat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul