Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Ducem Caravana Sănătății în satele și comunele din județ

Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Ducem Caravana Sănătății în satele și comunele din județ

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că în colaborare cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Caravana Sănătății va ajunge în satele și comunele din județ.

Acest proiect medical se adresează arădenilor care locuiesc în satele și comunele județului și va fi lansat la sfârșitul acestei săptămâni.

Coordonată de către dr. Coralia Adina Cotoraci și dr. Dumitra Simona, echipa formată din rezidenți din cadrul secțiilor de Hematologie și Pediatrie va oferi consultații specializate.

Prima oprire a caravanei va fi în data de 4 martie, în comuna Săvârșin, la Cabinetul de Medicină din comună, unde se vor desfășura consultații de specialitate în Medicină Internă, Hematologie, Pediatrie, măsurarea tensiunii arteriale, ecografie abdominală, spirometrie, recomandări de analize și indicații tratament.

”Ducem Caravana Sănătății în satele și comunele din județ!  Acest proiect este susținut de Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Colegiul Medicilor Arad, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali Arad, DSP Arad, Asociația Cetatea Voluntarilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și este sponsorizat de Sun Wave Pharma și SECOM.”, a menționat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Leave a Comment