Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Primăria și Consiliul Județean au insistat la Zăbrani cu proiecte de drumuri, rețele de utilități și dezvoltarea serviciilor

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca Primăria și Consiliul Județean au insistat la Zăbrani cu proiecte de drumuri, rețele de utilități și dezvoltarea serviciilor

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că Primăria și Consiliul Județean au insistat la Zăbrani cu proiecte de drumuri, rețele de utilități și dezvoltarea serviciilor.

”Am venit la Zăbrani cu bucurie, fiindcă avem ce arăta locuitorilor comunei, realizări frumoase și necesare, investiții pe care le-am făcut aici împreună cu administrația PNL.

Câștigăm din nou primăria și la Zăbrani așa cum se întâmplă și în celelalte comune unde primarii sunt parteneri cu președintele Consiliului Județean, accelerăm ritmul! Da, construim după alegerile din 9 iunie!

În mandatele mele de președinte peste 900 de mii de euro a investit Consiliul Județean la Zăbrani, în extinderea canalizării, reparații la străzi, construirea de capele, reabilitarea căminului cultural, modernizarea drumurilor în Neudorf, Chesinț, Zăbrani, alimentarea cu apă din Chesinț, înființarea distribuției de gaz natural în comuna Zăbrani. Și investitiile au continuat cu drumul județean Lipova-limită judet Timiș.

Îmi doresc să pornim lucrările cât mai curând pe alte două tronsoane: Lipova-Neudorf – 5,7 kilometri și Bata-Birchiș-limită județ Timiș – 17 kilometri.”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul