Președintele CJ Arad Iustin Cionca s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri de pe Valea Mureșului

Ciprian S.
Președintele CJ Arad Iustin Cionca s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri de pe Valea Mureșului

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri de pe Valea Mureșului.

“În cadrul întâlnirii, Răzvan Pașca, noul președinte al PNL Birchiș, tânăr întreprinzător și fondator al Cooperativei Agricole Valea Mureșului, a înmânat diplome unor agenți economici care ajută economia locală și a înființat o asociație a întreprinzătorilor din zonă. Îl felicit pentru faptul că a înțeles rolul omului politic de dreapta, că susține și încurajează inițiativa, spiritul întreprinzător, antreprenoriatul. A demonstrat că are capacitatea de a aduna în jurul său oameni entuziaști, de valoare.”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Mesajul noului președinte Răzvan Pașca este următorul: “Având în vedere că, la rândul meu, sunt antreprenor, înțeleg foarte bine ce înseamnă o comunitate. Înainte de a aduce un investitor mare în zonă mi-am dorit să identific întâi agenții economici locali și să îi susțin. Acești oameni aduc bunăstare comunității pe care îmi doresc să o cresc și e foarte important să îi încurajez și să formăm un microclimat cu toți cei de pe Valea Mureșului. Astăzi este punctul zero al înființării Asociației Persoanelor Întreprinzătoare din Valea Mureșului. Această formă de organizare are ca obiectiv creșterea PFA-urilor, a SRL-urilor, a Întreprinderilor Individuale etc. Am reușit să fac asta deja în cadrul Cooperativei Agricole Valea Mureșului, unde sunt președinte. Numară 13 membri, cu diverse forme de organizare, iar la ședințele lunare discutăm idei, soluții, probleme și împărtășim cunoștințe. Un om are 10 idei, dar 10 oameni pot avea 100 de idei. Îmi doresc o creștere exponențială a Văii Mureșului prin dezvoltarea comerțului, turismului, serviciilor.”.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Distribuie articolul