Președintele CJ Bihor Ilie Bolojan: Parteneriat extins pentru dezvoltarea Marghitei

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a anunțat semnarea, la sediul primăriei Marghita, alături de primarul Marcel Sas, documentației de preluare de către administrația județeană a terenurilor pe care se va dezvolta parcul industrial din Marghita.

„Licitația pentru realizarea utilităților și drumurilor de acces în acest parc este publicată și se pot depune oferte de către constructori până în 28 martie.

În paralel cu procedurile de licitație pregătim documentația pentru accesarea din fonduri europene a finanțării lucrărilor. Ne propunem ca în toamnă să începem efectiv lucrările și apoi să derulăm și procedurile de concesionare a parcelelor prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO)”, transmite Ilie Bolojan.

„Pentru a putea crea condiții de dezvoltare într-o comunitate e nevoie de o bună guvernare locală. Asta presupune, pe lângă dorința unui primar de a performa, de o majoritate stabilă în consiliu care să-i susțină proiectele.

Ținând seama de situația de la Marghita, de faptul că domnul Marcel Sas a câștigat mandatul de primar ca independent și nu are o majoritate stabilă în consiliu, având în vedere buna colaborare administrativă pe care am avut-o în acest mandat, am luat decizia să extindem acest parteneriat și în plan politic. Devenind membru al Partidului Național Liberal, va prelua până la sfârșitul lunii martie conducerea organizației din municipiul Marghita”, adaugă președintele administrației județene din Bihor.

Sursa: Ilie Bolojan

Leave a Comment