Președintele CJ Brașov Şerban: Pregătim lupta electorală pentru continuitate liberală la conducerea județului și recâștigarea municipiului Brașov

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Pregătim lupta electorală pentru continuitate liberală la conducerea județului și recâștigarea municipiului Brașov

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a participat la o ședință de lucru alături de colegii din administrația locală și județeană pentru susținerea liberalilor pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, și primar al Municipiului Brașov, George Scripcaru.

”În cadrul acestei întâlniri, am discutat cu entuziasm despre proiectele mărețe realizate de administrația liberală în Brașov și despre viziunea noastră pentru viitorul județului. Ne-am concentrat pe inițiativele care urmează să fie implementate pentru a continua să aducem progres și prosperitate comunității noastre.

În același timp, am dorit să subliniem importanța susținerii și sprijinului din partea oamenilor din comunitatea noastră. Le suntem extrem de recunoscători pentru că ne sunt alături în acest demers de a face județul Brașov tot mai competitiv și modern în ceea ce privește infrastructura, sănătatea, mediul înconjurător, cultura și educația.

Fără sprijinul și implicarea lor, realizările noastre nu ar fi posibile. Ne-am bazat mereu pe încrederea și susținerea oamenilor pentru a ne îndeplini obiectivele și pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră.

În Partidul Național Liberal, recunoaștem și apreciem profund contribuția fiecărui individ. Fiecare persoană aduce cu sine o experiență valoroasă și o perspectivă unică, iar împreună, putem face lucruri extraordinare.

Așadar, vreau să subliniez că fiecare gest de sprijin, fiecare cuvânt de încurajare și fiecare efort depus de către membrii comunității noastre este apreciat la adevărata sa valoare. Suntem o echipă puternică și unită, și împreună vom continua să construim un viitor mai bun pentru județul Brașov.”, a declarat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul