Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin: 4 proiecte cu finanțare PNRR în valoare totală de 40 mil. lei pentru Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr. I. A. Sbârcea”

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin: 4 proiecte cu finanțare PNRR în valoare totală de 40 mil. lei pentru Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr. I. A. Sbârcea”

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a prezentat cele 4 proiecte cu finanțare PNRR în valoare totală de 40 de milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Dr. I. A. Sbârcea”.

”Sunt foarte mulţumit de modul în care, alături de conducerea Maternităţii, reuşim să implementăm toate obiectivele investiţionale pe care ni le-am propus, inclusiv proiectele cu fonduri europene, având în vedere că Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Dr. I. A. Sbârcea” este instituţia medicală care beneficiază de cele mai multe proiecte PNRR aprobate.

Sunt patru astfel de proiecte care privesc modernizarea compartimentului de terapie intensivă pentru nou-născuţi, reducerea riscului de infecții asociate asistenței medicale, dotarea cu echipamente a Ambulatoriului integrat, precum şi reabilitarea şi renovarea energetică a clădirii acestuia.

Valoarea totală a acestor proiecte ajunge la 40 de milioane de lei.”, a comunicat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

La aceste patru proiecte PNRR se adaugă încă un obiectiv major ajuns în fază finală de implementare, şi anume reabilitarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a corpului nou, o investiţie în valoare de peste 33,1 milioane de lei pentru care Consiliul Județean Brașov a accesat fonduri europene prin POR 2014-2020.

”Ne dorim să punem accent pe asigurarea calităţii serviciilor medicale oferite şi monitorizarea constantă a performanţei pentru a identifica şi remedia eventualele deficienţe, fiindcă un standard înalt de calitate atrage încrederea comunităţii şi contribuie la consolidarea prestigiului instituţiei.”, a precizat Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul