Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a analizat progresul proiectului de modernizare a DJ 102I

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a analizat progresul proiectului de modernizare a DJ 102I

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, Împreună cu Daniel Gligoraş, administratorul public al județului şi cel care coordonează din partea autorității județene implementarea acestui obiectiv, a participat la Bucureşti, la o şedință de lucru prezidată de Adrian-Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației.

”Am stat la aceeaşi masă şi am analizat progresul proiectului Împreună cu toți factorii implicați: reprezentanții firmei constructoare şi cei ai proiectantului, autoritățile publice beneficiare şi conducerea Companiei Naționale de Investiții, cea care şi-a asumat finanțarea şi implementarea obiectivului.

Susțin acest proiect, pe care chiar domnul ministru l-a inițiat În mandatul său de preşedinte al CJ Braşov, şi am convingerea că după clarificarea aspectelor procedurale care țin de exproprierile necesare, lucrările vor Începe În cel mai scurt timp posibil.

Avem nevoie de o alternativă rutieră care să descongestioneze traficul de pe DN 1 şi să asigure o conexiune rapidă a județului Braşov cu Capitala!”, a declarat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul