Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a anunțat prelungirea orarului de funcționare a Aeroportului Braşov

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a anunțat prelungirea orarului de funcționare a Aeroportului Braşov

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a anunțat că Începând cu data de 15 ianuarie 2024, Aeroportul Internațional Braşov-Ghimbav va avea un program de 16 ore, desfăşurat În intervalul 07:00-23:00.

Decizia a fost luată de comun acord, În cadrul unei Întruniri pe care liberalul Şerban Todorică-Constantin a avut-o astăzi cu Marius Adrian Cojoc – directorul general ROMATSA RA, Nicolae Stoica – directorul general al Autorității Aeronautice Civile Române (AACR), Florin Virgil Manta – directorul Centrului de Dirijare a Zborurilor DSNAR Arad, şi Daniel Ivan – şef serviciu Aerodromuri În cadrul AACR, În prezența lui Alexandru Anghel – directorul general al Regiei Autonome „AIBG”, şi cu participarea domnului Adrian-Ioan Veştea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației.

”Prelungirea orarului de funcționare a Aeroportului Braşov este o necesitate obiectivă, rezultată atât În urma consultării companiilor care În momentul de față asigură curse spre şi dinspre Braşov, respectiv DAN AIR şi WIZZ AIR, cât şi a operatorilor care au exprimat intenții ferme de a iniția zboruri În perioada următoare, aşa cum este cazul FLY LILI. Programul de funcționare extins la 16 ore va putea asigura un număr semnificativ mai mare de curse şi de destinații, fapt care vine În Întâmpinarea doleanțelor explicite formulate de operatorii aerieni. Decizia convenită astăzi reprezintă un prim pas spre dezideratul pe care ni l-am propus de la bun Început, şi anume acela de a avea un aeroport funcțional 24 de ore din 24. Vom continua Întâlnirile de lucru cu partenerii noştri de la ROMATSA şi AACR, fără sprijinul şi susținerea cărora nu am fi putut deschide Aeroportul Braşov la 15 iunie.”, a declarat Președintele CJ Brașov.

Sursă: Facebook Șerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul