Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat în județul Harghita la şedința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat în județul Harghita la şedința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a participat în localitatea Băile Homorod, județul Harghita la şedința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru.

”Alături de reprezentanți ai administrației publice locale și județene din cele șase județe ale Regiunii Centru am ales noua conducere a CDR, care va exercita prerogativele în următorul an. Astfel, noul președinte al CDR Centru este Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Suntem parte a celei mai importante și frumoase regiuni din țară, Regiunea Centru. Contribuția noastră la dezvoltarea echitabilă a acesteia este foarte importantă, deoarece trebuie să ne menținem în a fi atractivi pentru mediul de afaceri, precum și pentru turiștii care călătoresc exclusiv pentru a ne vizita frumusețile arhitecturale fascinante transilvănene.

În cadrul şedinţei, alături de colegii mei am aprobat mai multe hotărâri vizând activitatea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

Printre acestea se numără aprobarea Planului de Activitate al ADR Centru pentru anul 2024, modificarea și extinderea organigramei şi a statului de funcţii, aprobarea bugetului multianual de venituri şi cheltuieli al instituţiei pentru perioada 2024-2026, și de investiții în infrastructura de sănătate pentru oncologie, pentru transplant și pentru centrele de arși, participarea ADR Centru în calitate de partener asociat în proiectul „DECIDE: Servicii Digitale pentru Economie Circulară – Instrumente pentru dezvoltare regională şi IMM”, sau avizarea Memorandumului de Înţelegere încheiat între ADR Centru, Autoritatea pentru Digitalizarea României şi EIT Urban Mobility.”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul