Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la Şedinţa Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre A.A.R. din Poiana Braşov

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică Constantin a participat la Şedinţa Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre A.A.R. din Poiana Braşov

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a participat la Şedinţa Directorilor Generali ai Aeroporturilor Membre A.A.R. din Poiana Braşov.

”În calitate de gazdă, declar că a fost un privilegiu să mă întâlnesc cu reprezentanţi ai aeroporturilor româneşti pentru a discuta despre direcţia şi progresul infrastructurii noastre aeroportuare. În faţa acestei audienţe alese, am simţit o energie motivantă şi o determinare de a continua să atingem culmile excelenţei.

Alături de domnul Adrian Cojoc – director general al Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A., de domnul David Ciceo – preşedinte al Asociaţiei Aeroporturilor din România (AAR), de domnul Cornel-Laurian Stoica – inspector general al Poliției de Frontieră Române, de domnul Alexandru-Marius Vizitiu – împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției de Frontieră Române şi de domnul Nicolae Stoica – director general al Autorităţii Aeronautice Civile Române am discutat despre perspectivele de dezvoltare 2024 – 2029 ale eficientizării industriei aeronautice române.

Subiectele dezbătute au făcut referire la intrarea României în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene, la sistemul integrat pentru cooperarea între părţi pentru a face progrese semnificative în industrie şi pentru a oferi servicii superioare pasagerilor şi la viitoarele proiecte de finanţare prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 pentru modernizare și dezvoltare.

Declar această şedinţă ca fiind un eveniment care şi-a îndeplinit scopul, deoarece mă simt mai îmbogăţit în urma participării la aceasta. Feedback-ul a fost constructiv, am planificat acţiuni concrete de investiţii în facilităţi, angajaţi pregătiţi şi personal competent, unde am menţinut o comunicare deschisă între participanţi pentru a dezvolta şi aprofunda subiectele abordate.”, a transmis liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul