Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la şedința organizată de Compania Națională de Investiții (CNI) privind reabilitarea şi modernizarea drumului județean 102I – Valea Doftanei județul Prahova – Brădet județul Braşov

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a participat la şedinţa organizată de Compania Națională de Investiţii (CNI) privind reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean 102I - Valea Doftanei judeţul Prahova - Brădet judeţul Braşov

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a participat la şedința organizată de Compania Națională de Investiții (CNI) la Consiliul Județean Braşov privind reabilitarea şi modernizarea drumului județean 102I – Valea Doftanei județul Prahova – Brădet județul Braşov.

”Împreună cu colegul meu Daniel Gligoraş, administrator public al județului Braşov şi coordonator al proiectului, am discutat despre etapele concrete de urmat În vederea actualizării autoritațiilor şi avizelor emise de către instituțiile de mediu din județele Braşov şi Prahova, În condițiile În care suprafețele de teren forestier afectate de coridorul de expropriere al acestui obiectiv sunt mai mari decât cele prevăzute inițial În studiul de fezabilitate.

Toți cei care am participat la discuții suntem o echipă şi lucrăm ca o echipă, de aceea ne Întâlnim cu regularitate şi analizăm toate etapele pe care le avem de parcurs În implementarea acestui proiect. Vrem să valorificăm la maximum perioada de iarnă şi să rezolvăm toate aspectele de natură birocratică, astfel Încât În primăvara următoare să fim pregătiți pentru demararea lucrărilor.

Drumul care urmează să fie modernizat are o lungime de 25,63 km., din care 13,20 km. se află În județul Prahova, iar restul de 12,43 km. În județul Braşov.

Conform proiectului, lucrările vor include 14 poduri noi, dintre care şase În județul Prahova şi 8 În Braşov, precum şi 72 de podețe, 13 parcări de scurtă durată şi zone de supralărgire În curbă.”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul