Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a semnat două contracte importante pentru județ

Ciprian S.
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a semnat două contracte importante pentru județ
Președintele CJ Brașov Şerban Todorică-Constantin a semnat două contracte importante pentru județ

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean Braşov, a semnat certificatului de urbanism pentru imobilul teren situat în judeţul Braşov, comuna Ucea extravilan, în vederea lucrărilor conexe cu caracter temporar necesare pentru construcţia Autostrăzii Sibiu-Făgăraş.

”Acest lucru reprezintă primul pas pentru a ne asigura că proiectul este realizat în conformitate cu standardele, reglementările și nevoile comunității.

Este o realizare, deoarece am trecut de etapa discuțiilor și am ajuns la pregătirea șantierului.

Începe pregătirea fizică a șantierului, inclusiv demarcarea, stabilizarea solului și pregătirea pentru construcție. Atât etapa de discuții, cât și cea de desfășurare a construcției sunt esențiale pentru a asigura succesul și sustenabilitatea proiectului autostrăzii.”, a precizat liberalul Şerban Todorică-Constantin.

De asemenea, Președintele Consiliului Județean Braşov a semnat și contractul de finanţare prin proiect PNRR pentru „Achiziţionare de echipamente destinate reducerii infecţiilor nosocomiale în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Braşov”.

”Echipamentul aduce numeroase beneficii în lupta cu infecţiile intraspitaliceşti, printre care:

  • oferirea unei bariere de protecție împotriva agenților patogeni, reducând riscul de contaminare pentru personalul medical;
  • prevenirea răspândirii infecțiilor în cadrul unităților medicale, asigurând un mediu sigur pentru pacienți și personal;
  • asigurarea condițiilor igienice adecvate, reducând riscul de transmitere a bolilor între pacienți și facilitând procesul de îngrijire medicală;
  • optimizarea proceselor medicale și facilitarea gestionării eficiente a resurselor în cadrul instituțiilor de sănătate.

Avem nevoie de astfel de echipamente în toate spitalele noastre, deoarece au un rol esențial în menținerea unui mediu medical sigur și eficient.”, a comunicat Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Distribuie articolul