Președintele CJ Cluj Alin Tișe a discutat despre proiectele administrației județene cu peste 50 de tineri liberali din județ

Ciprian S.
Președintele CJ Cluj Alin Tișe a discutat despre proiectele administrației județene cu peste 50 de tineri liberali din județ

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a discutat cu peste 50 de tineri liberali din tot județul Cluj despre proiectele în derulare, dar mai ales care este viziunea pentru dezvoltarea continuă a județului.

”Județul Cluj se află pe primul loc la absorbția fondurilor europene, parte dintre ele folosite pentru racordarea întregului județ la rețeaua de apă și canalizare, are două cele mai mature proiecte de spitale din țară – Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant, iar pentru prima dată în România, pornind de la Cluj, prin aplicația ghișeul unic, certificatele de urbanism, autorizațiile de construire dar și avizele și autorizațiile emise de ISU Cluj pot fi obținute online. Iar acestea sunt doar o parte dintre proiectele care vizează buna dezvoltare a județului.

Cu o experiență politică și administrativă de peste 20 de ani în structuri locale, județene și naționale, domnul Alin Tișe ne-a împărtășit experiențe și lecții învățate de-a lungul timpului, subliniind importanța angajamentului și perseverenței în viața politică și administrativă, pe care trebuie să le avem în vedere în calitate de tineri liberali în activitatea noastră.

Unul dintre obiectivele TNL Cluj este să formeze tineri profesioniști, cu principii solide și implicați în comunitățile pe care le reprezintă. Așadar, urmărim constant să ne formăm având ca model expertiza unor oameni politici de succes.”, a transmis TNL Cluj.

Sursă: Facebook TNL Cluj

Distribuie articolul