Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Dezvoltarea tinerilor este în strânsă legătură cu educația și cu modul în care ne angajăm în susținerea viziunilor lor

Mihai Lupu, Președintele CJ Constanța anunță că Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret a fost gazda unui eveniment, ce își propune să susțină educația antreprenorială și vocațională în rândul tinerilor.

,,Tinerii sunt viitorul. Dezvoltarea acestei societăți este în strânsă legătură cu educația și cu modul în care ne angajăm în susținerea viziunilor lor și a creativității, astfel încât să devină lideri în propriile afaceri și să obțină succes în viață.

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret <Jean Constantin> din Constanța a fost gazda unui eveniment aparte, ce își propune să susțină educația antreprenorială și vocațională în rândul tinerilor. <Maratonul pentru Educație Antreprenorială>, inițiat de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala Constanța și Wingate-Project, este unul din acele proiecte racordate foarte bine la realitate și la necesitățile actuale.

O viziune și o abordare ce trebuie să își găsească loc sigur și bine definit, în sistemul educațional. Pentru că trebuie să fim deschiși la idei noi și să îi învățăm pe tineri să gândească creativ, să fie curajoși în fața provocărilor și să-și urmeze visurile.

Susțin acest proiect și îi felicit pe toți cei implicați în realizarea lui!”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment